• Стихови за охрабрување на оние што бараат работа!

    Стихови за охрабрување на оние што бараат работа!

    За жал, отфрлањето е нешто што никој од нас не може да го избегне; сите ќе го сретнеме во одреден момент. Библијата нè потсетува дека тоа им се случува на сите, вклучувајќи го и Исус. Одбивањето на кое било ниво боли. Одбивањето предизвикува огромен број негативни емоции и е неизбежно кога некој бара работа. Токму…

en_USEnglish