Инфо

Интервјуа

Interviews / Интервјуа

Сekoj ден е Велигден за оние кој се препородени преку Божјиот вечен Дух. Интервју со Пастор Александар Вулетиќ

Велигденско интервју со Пастор Александар Вулетиќ од Христијанско заедништво Тринитас …Вистинската вера е порта кон препород… cekorvovera.com: Како...