• Правото на жената или правото на детето?

    Правото на жената или правото на детето?

    Заедно со мојата сопруга се вклучивме во работата за Право на животот, од грижа за жените кои биле уништени од абортусот. Во 1981 г., го отворивме својот дом за една бремена тинејџерка. Бев во одборот на еден од првите центри за бременост на Западниот брег на Америка, којшто даваше помош на трудни жени кои имаа…

en_USEnglish