• Молете се за Мирот на Ерусалим

    Молете се за Мирот на Ерусалим

    Сите оние кои ќе ја сакаат Невестата (Ерусалим) ќе просперираат (ќе бидат безбедни). Молете се за Мирот на Ерусалим. Овoј текст е за Ерусалим, од Еденската Градина до Вечниот Град, новиот Ерусалим, кој доаѓа од Небесата; за небесниот и земниот Ерусалим, како настана поделбата со падот на човекот и како тие ќе бидат обединети засекогаш…

en_USEnglish