Исус биди ми центар / Песна за славење

Исус биди ми центар

Биди ми извор

Светлина Исус

Исус биди ми центар

Биди ми Надеж

Моја песна Исус

Исус биди ми визија

Биди мој Пат

Водач мој Исус

И биди ми оган во срцево

Биди ми ветар во овие едра

Биди причината што живеам

Исус, Исус

Песната е од албумот “Ти си вечен Бог”. Вокал: Елена Дуковска. Придружни вокали: Александар Магаровски, Бојана Ангелевска, Виолета Пантекоска Флејта: Елена Дуковска. Продукција: Дејан Ангелевски. Студио Кларион

Leave a Reply