Чисто срце

Чисто срце дај ми мој Господе

И обнови го Духот во мене

Рефрен:

Не отфрлај ме од

Твоето лице Боже

Духот Свети не одземај го

не одземај го, не одземај го,

Радоста Твоја

Во моето срце стави ја

и обнови го Духот во мене.

Песната е од ЦД-то “Ќе Ти дадам слава”.

Вокали: Ана Карамазова, Павлина Карамазова, Коста Карамазов, Филип Џексон, Мајкл Јурковиќ

Продуцент: Клеј Бутемер

Клавијатура: Рут Бутемер

Акустична гитара: Клеј Бутемер

Електрична гитара: Дарко Тасевски

Бас гитара: Рајан Кајзер

Удирачки иструменти: Клеј Бутемер

Тон мајстор и микс: Рајан Кајзер

Leave a Reply