Вечерна молитва

Вечерна молитва: Драги Боже, ти благодарам за твојата верност. Татко, ги положувам сите мои грижи во Твои раце затоа што тие се најбезбедни таму и решливи. Ти благодарам за Твојата посветеност кон нас и за мирот кој што ни го даваш, Господе. Во името на Исус, се молам. Амин

Leave a Reply